Oefenen voor het praktijkassessment

table-meeting

Oefenen onder professionele begeleiding

Bij ons is het mogelijk om onder professionele begeleiding te oefenen voor het MfN praktijkassessment. Elke student krijgt 45 minuten oefentijd inclusief feedback. Na elke oefening geeft een ervaren trainer/mediator feedback op basis van de punten die het MfN ook hanteert.

Individuele kandidaten kunnen zich aanmelden voor de data hieronder. Wanneer u met een groep bent van minimaal 4 personen kunt u ook buiten de kalender om een datum aanvragen. Aanmelding kan per email. Graag daarbij vermelden of jullie met of zonder acteurs willen oefenen.

Met acteurs:

U kunt bij ons oefenen met acteurs, die ervaring hebben met het spelen van mediations. Wij regelen deze acteurs en zij zullen verschillende casussen voorbereiden, zodat er altijd een casus is met het onderwerp naar uw wens. De oefensessies zullen een dagdeel (ochtend, middag of avond) in beslag nemen en er kunnen maximaal 5 personen per dagdeel oefenen. De oefensessie gaat door bij een minimale aanmelding van 4 personen. U mag ook alleen komen kijken bij het oefenen.

Zonder acteurs:

Wij bieden ook oefensessies aan zonder acteurs. U oefent dan niet alleen een keer als mediator, maar zal ook een aantal keer moeten aanschuiven als partij. Wij stellen hiervoor voldoende oefencasussen ter beschikking. De oefensessies zullen een dagdeel (ochtend, middag of avond) in beslag nemen en er kunnen maximaal 5 personen per dagdeel oefenen. De oefensessie gaat door bij een minimale aanmelding van 4 personen. U mag ook alleen komen kijken bij het oefenen.

Intervisiebijeenkomsten

Voor MfN registermediators organiseren wij intervisiebijeenkomsten. Volgens het MfN Register is een aangesloten mediator verplicht 3 intervisiebijeenkomsten per jaar te volgen van minimaal 2 uur. Hiervoor krijgt u in totaal 6 PE punten van de categorie 1b. De intervisiebijeenkomst wordt geleid door een ervaren MfN registermediator en zal in het midden van het land plaatsvinden. De kosten hiervoor zijn inclusief koffie en thee, voor meer informatie neem contact met ons op.

Contactgegevens

Adres

Wilhelminapark 29
2012 KC Haarlem

Email adres

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoonnummer

023 5319539

Nu een afspraak maken?