Over Mediation 4 All

Het team van Mediation 4 All

De kracht achter Mediation 4 All

Mediation 4 All bestaat uit 4 personen, die elkaar op meerdere gebieden ondersteunen en aanvullen. We zijn naast MfN Registermediator ook jurist en kunnen adviseren op juridisch, financieel en fiscaal gebied. Het voordeel hiervan is dat wij geen derden hoeven in te schakelen tijdens het mediation proces. Alles blijft dus binnenshuis en dat is goed voor de vertrouwensrelatie met onze klanten.

Bij mediation is vertrouwen heel belangrijk en wij doen er op deze manier alles aan de klant zich zo veilig mogelijk te laten voelen. In een veilige omgeving is iedereen op zijn gemak en zullen meningen en gevoelens beter en makkelijker worden geuit. Zo komt de onderste steen boven en zal er een goede oplossing op tafel komen. Daarnaast heeft het ook een praktische reden. Het scheelt veel tijd om alles binnenshuis te houden. Klanten kunnen al hun vragen direct aan ons stellen en wij kunnen deze meestal direct of bij het volgende gesprek al beantwoorden. Zo houden we het mediation proces compact en is er sneller een oplossing in zicht.

Het team van Mediation 4 All

Karing Goosens

Karin Goosens

Mijn naam is Karin Goosens en ik ben MfN Registermediator, geaccrediteerd Familiemediator en jurist.

Ik heb veel ervaring in het omgaan met conflicten en merk in de praktijk dat naast het juridische aspect vooral ook het emotionele aspect een grote rol speelt.

Mijn motivatie is er op gericht mensen zo te begeleiden dat zij met elkaar op een constructieve wijze in gesprek komen, waardoor er bij hen ruimte ontstaat om zelf tot een goede oplossing te komen voor hun conflicten. Dat we hen weer vooruit helpen naar de toekomst te kijken.

Aandachtsgebieden;

  • Familiemediation (echtscheiding, nalatenschappen, familie ruzie, alimentatie)
  • Arbeidsmediation (exit mediation, ziekte, conflicten, herstel mediation, reorganisaties)

Wim Aukes

Wim Aukes

Mijn naam is Wim Aukes, ik ben MFN registermediator en geaccrediteerd Familie en Arbeidsmediator

Ik heb reeds zeer veel echtscheidingen, nalatenschappen en arbeidsconflicten begeleid en hierin als adviseur opgetreden. Na enige tijd leek het mij goed in deze processen niet sturend en adviserend op te treden maar dit vanuit de kant van Mediator te doen en dus de partijen zelf meer onderdeel van het proces te laten zijn.

Ik vind het van groot belang dat alle betrokkenen met een goed en tevreden gevoel op de oplossing van de kwestie of geschil kunnen terug kijken. In deze gebieden heb ik mij daarom dan ook gespecialiseerd. Andere zaken en geschillen kunnen zeker ook worden ingebracht.

 

Aandachtsgebieden;

  • Familiemediation (echtscheiding, nalatenschappen, familie ruzie, alimentatie)
  • Arbeidsmediation (exit mediation, ziekte, conflicten, herstel mediation, reorganisaties)
  • Overige mediation (buren geschillen, slachtoffer dader mediation)

Marlon Denekamp

Marlon Denekamp

Mijn naam is Marlon Denekamp en ik ben MfN Registermediator, geaccrediteerd Familiemediator en jurist.

Ik heb een familierechtelijke achtergrond en ben daardoor thuis in de familiaire conflicten. Niet alleen de wet- en regelgeving, maar vooral het menselijke aspect vind ik daarbij heel belangrijk.

Het geeft mij voldoening om mensen op weg te helpen, zodat ze weer mogelijkheden zien in de toekomst. Daarom ook de keuze voor mediation. Hierin krijg ik de kans om mensen met elkaar in gesprek te brengen en ze zo tot een oplossing te laten komen waar ze mee verder kunnen.

Aandachtsgebieden;

  • Familiemediation (echtscheiding, nalatenschappen, familie ruzie, alimentatie)

Steven de Vries

Steven de Vries

Mijn naam is Steven de Vries en ik ben fiscaal jurist.

Ik ben al jaren actief als adviseur binnen de accountancy, vermogensbeheer en belastingen.

Dat is dan ook mijn rol binnen Mediation 4 All. Bij veel mediations is er financieel en/of juridisch advies nodig. Daar hoeven wij dan geen derde partij voor in te schakelen, maar kunnen dat binnenshuis oplossen. Onze klanten hebben dus maar met één partij te maken. Dat maakt het overzichtelijk en vertrouwd voor hen.

Aandachtsgebieden;

  • Adviseur binnen de accountancy, vermogensbeheer en belastingen

Contactgegevens

Adres

Wilhelminapark 29
2012 KC Haarlem

Email adres

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoonnummer

085 2736418

Nu een afspraak maken?